Bericht versturen
Shaanxi Fortune Industries Co.ltd
producten
nieuws
Thuis > nieuws >
Company News About ZAAL 24, C21-4 VAN HANOVER MESSE
Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mrs. Shirley
Fax.: 86-029-86515056
Contact opnemen
Post ons

ZAAL 24, C21-4 VAN HANOVER MESSE

2021-03-11
Latest company news about ZAAL 24, C21-4 VAN HANOVER MESSE
De Duitse Industriële Tentoonstelling HANOVER MESSE is niet alleen een krachtige industriële tentoonstelling in de wereld, maar ook stelt geavanceerd technische inhoud tentoon. Het wordt gezien als één van de belangrijke platforms die globaal industrieel ontwerp, productie, technologietoepassing en internationale handel verbinden.
 
 
 
De tentoonstelling behandelt een brede waaier: Beginnend in 2018, de jaarlijkse Industriële Automatiseringstentoonstelling (IA) zal met de tweejarige Internationale die Machtstransmissie en de Controletentoonstelling (MDA) worden samengevoegd, allebei waarvan tentoonstellingen leiden onder de banner van de Industriële Expositie van Hanover worden gehouden. De industriële Transmissie van de Automatiserings Eerlijke en Internationale Macht en de Controlemarkt zullen gezamenlijk onder de nieuwe naam van „Geïntegreerde Automatisering en van de Machtstransmissie Markt“ worden gehouden, wijzend op dat de Industriële Markt van Hanover alle gebieden van industriële automatisering, machtstransmissie en vloeibare macht behandelt.
 
 
 
Tentoonstelling op grote schaal: De laatste tentoonstelling werd gehouden in 75 landen en gebieden, met inbegrip van China, Italië, Zwitserland, Mexico, Turkije, Frankrijk, India, Zweden, Polen, Spanje, Singapore, Chili, Indonesië, de Filippijnen, Hong Kong en Taiwan, met meer dan 5.000 exposanten en meer dan 200.000 bezoekers.
 
 
 
De organisator is sterk: Van het de Tentoonstellingsbedrijf van Hanover de de kernzaken moeten belangrijke internationale handelstentoonstellingen in Hanover, Duitsland en geselecteerde landen organiseren. Er zijn dozens tentoonstellingen elk jaar. In Hanover, alleen Duitsland, komen meer dan 2,5 miljoen bezoekers aan de tentoonstelling elk jaar. Meer dan 30% van de exposanten kom van buiten Duitsland, en het netto tentoonstellingsgebied is meer dan 1,6 miljoen vierkante meters. Het bedrijf bezit een aantal wereld-leidende tentoonstellingen van de merkreeks, met inbegrip van van CeBIT Hanover Elektronika, Informatie en de Communicatie Markt Van de consument (Digitale Handel), de Industriële Markt van HANOVER MESSE Hanover (Industriële Technologie), Internationale de Biotechnologiemarkt van BIOTECHNICA/LABVOLUTION Hanover (Biotechnologie en Laboratoriumtechnologie), Internationale de Logistiekmarkt van CeMAT Hanover (Interne Logistiekmarkt). En leveringsketen beheer, enz.